Tarimda Öncü Marka
Tarim makinelerinde Teknolojiye Ayak Uydurmaktayız.
TarimDostum.com
Toprağa Teknolojik Dokunuş
Türkiyenin Tarim Marketi
Topragin Tarimda Dostu

Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen Bize Ulaşın

E-Bülten Aboneliği
Tüm gelişmelerden ve indirimlerden haberdar olmak istiyorsanız e-bülten aboneliğine kayıt olun.
ÜRÜNLERİMİZ
Kredi kartına taksit imkanı ile ürünlerimizi satın alabilirsiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
Hızlı Teslimat
Güvenli Ödeme
Kredi Kartına Taksit İmkani
Kolay Yedek Parça
ÜRÜN GRUPLARI
Kültivatör (Kaz Ayagı)
Adından da anlaşılacağı gibi, tarla yetiştiricileri çiftliğin yetiştirilmesinde kullanılır, ekilecek mahsuller için uygun tohumluk yapar ve ayrıca yabani otları yok eder ve sertleşmiş toprağı daha kolay sulanabilmesi ve ayrıca besinlerin mahsule ulaşması için daha yumuşak hale getirir.
Doküm Merdane
Doküm Merdane Doküm merdaneler Küçük parsellerde kullanılmaktadir. Gorevi topragı sıkıştırmak ve parçalanmayan kesekleri ezmek onları ufak parçalar haline getirmektir. Bu sayede tarlanın yüzeyini düzeltme işlemide gerçekleşmiş olur.
Hakkımızda
Ülkemiz Tarim Sektöründe Kendi ihtiyacini Karşılayan ülkelerdendir. Üretimde Kaliteyi Düşürmeden Maliyeti Düsürme Çabasındayız. Az Maliyet ile Kaliteli Ürün Üretme Tarim Makineleri İle Mümkündür. Teknoloji İle Tarim Makinalari işlerimizi Kolaylaştırmıs Üretimi Güçlendirmiştir.

DEVAMI

BLOG
Bizden son haberlere ve duyurulara ulaşmak için aşağıdaki listelere gözatabilirsiniz
Artan Girdi Maliyetleri, Tarım Makineleri Endüstrisini Zorluyor!
Tarım makineleri endüstrisinde hammadde ve enerji fiyatlarında 2021 yılı Ocak ayına göre yıl içinde gerçekleşen fiyat artış oranları çelikte %145, sfero dökümde %127, plastikte %200, enerjide %280 seviyesine kadar ulaşmış, işçilik %40 artmıştır. Güncel durumda son 1 yıllık fiyat artışı aluminyum külçede %140, pirinçte %85, paslanmaz sacta %142, st-37 siyah sacta %139, 1040 çelikte %104, lastikte %100 seviyesinde olmuştur.
Fenolojik Değerlendirme- Hububat ve Bakliyatta Yağış, Ekiliş ve Gelişim Analizi, Ocak 2022
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından, sahadaki gelişmeler izlenerek hazırlanan “Fenolojik Değerlendirme- Hububat ve Bakliyatta Yağış, Ekiliş ve Gelişim Analizi, Ocak 2022” raporu linkte yer almaktadır. Buna göre hububat için aşağıda sunulan özet değerlendirme yapılabilir. Bakliyat ve detaylı hububat analizi raporda yer almaktadır.
Zirai Mücadele Alet ve Makineleri Kontrolleri Hakkında!
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından zirai mücadele makinesi üreten veya ithal eden firmalara ve 81 Tarım İl Müdürlüğüne birer bir yazı gönderilmiştir. Yazıya göre mevzuat hükümlerine aykırı davrandıkları tespit edilen işletme, imalatçı firma veya ithalatçı firma veya satış yerlerine, Bakanlık İl Müdürlükleri tarafından mevzuatta belirtilen yaptırımların uygulandığı belirtilmektedir.
Çiftçilere bu yıl için ödenecek tarımsal destekler belirlendi
Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 22 lirası mazot, 20 lirası gübre olmak üzere 42 lira destek sağlanacak.
Dipkazan Nedir?
Toprağın uzun yıllar sürülmesinden dolayı çizi tabanının altında sıkışmış, bitki kök gelişimi yönünden yapısal özellikleri bakımından bozulmuş bir tabaka oluşur.Taban Taşı olarak adlandırılan bu tabaka kırılmadığı takdirde, ürün veriminde zamanla önemli derecede azalma meydana gelmektedir. Bu tabakanın kırılması amacıyla 40-60 cm derinlikte çalışan dipkazan kullanılmaktadır.
Adaptasyon Nedir?
Adaptasyon, bir canlının belli bir bölgedeki çevre koşullarına uyma yeteneğidir. Çevre değiştiren canlı yeni çevreye uyabilmek için kendisini bazı morfolojik ve fizyolojik değişikliklere zorlar. Bu değişimleri yapabilen bitkiler o bölgeye adapte olup soylarını devam ettirirler, yapamayanlar ise yok olurlar.
Özellikler Neler?
Bu alanda satış yaptığınız ürününüze ait özellikleri sıralayabilirsiniz
Sektörel Deneyim
Sektör deneyimimiz ve bilgi birikimimiz ile sizlerin ihtiyaçlarını doğru anlayıp, en uygun çözümleri sunuyoruz. Tarim Makineleri hakkında bilgi birikimimizi aktarabilmek amacıyla ‘’Tarimdostum’’u hazırladık ve düzenli olarak yeni bilgiler ile zenginleştiriyoruz.
Zengin Marka Çeşitliligi
Bir ithalat ve ihracat şirketi olarak, zengin marka çeşitliliğimiz ve geniş yurtdışı tedarik zincirimiz ile ihtiyacınıza ve bütçenize uygun tarim makinalarini en kısa zamanda sizler için temin ediyoruz.
Hızlı ve Güvenli Teslimat
Satın almış oluğunuz makine ve parçalari güvenli kargo ile en hızlı şekilde size teslim ediyoruz. Müşterilerimize özel hizmet sunmak amacıyla oluşturduğumuz prosedürleri her gün geliştirmeye devam ediyoruz.
Çiftçiye Özel Çözüm Danışmanı
Uzman çözüm danışmanlarımızla beraber tarim makina tedariğinden sevkiyatına ve karşılaştığınız zorluklara kadar hızlı, yenilikçi ve yaratıcı çözümler sağlıyoruz. Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir bu yüzden tüm merak ettiklerinizi tarimdostum.com'da sizlere sunuyoruz.
TÜM ÖZELLİKLER
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın